|

Антон Коджабашев: Новините за протести са спекулативни

01.07.2024
Във връзка със спекулативните твърдения, че се организира протест на националните отбори пред сградата на Министерство на младежта и спорта, искам да разсея тези спекулации. Наясно съм, че целият този шум се вдига от "доброжелатели" на спорта, допринесъл толкова много радост на България.
Федерацията никога не е помисляла да организира протест срещу ръководството на ММС. Цялата тази "организация" е плод на хора, които не ни желаят доброто. И то в дните преди Олимпиадата в Париж.
БФВТ изразява благодарности на министъра на младежта и спорта г-н Георги Глушков, който протегна ръка към нас в толкова толкова труден момент. БФВТ благодари и на екипа около Глушков за помощта, която ни оказват през последните месеци.
Защото заради недорбосъвестното управление на предишните двама президенти, се стигна до това положение. Вярвам, че с общите ни действия с ММС федерацията ще върне първоначалния си облик и ще заработи на пълни обороти, за да радва българския народ. Всичко останало е опит за уронване на престижа на българския спорт като цяло.
 
Антон Коджабашев,
Президент на БФВТ

 

 

© 2014 Българска федерация по вдигане на тежести